Bomans™ på Elmia Subcontractor 2019

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa och arrangeras varje år på Elmia i Jönköping. Vanligtvis är det cirka 1 200 utställare från 30 länder och upp till 15 000 besökare varje år.

Efter fyra dagars flitigt kommunicerande så har årets mässa tagit slut, med värkande ben så summeras hela deltagandet från soffan med fötterna i högläge.

I nästan alla samtal dyker lågkonjunkturen upp som en elefant i rummet, men det som är slående för vår upplevelse av #elmiasubcontracor2019 är att det den elefanten åker ut med snabeln före i hiskelig hastighet.

Stora bolag pratar om hemflytt, Sverige är ett av alternativen både gällande ytbehandling och gjutning. Vissa sektorer pratar om de största ordrar på mycket länge andra stormar in i montrar med ritningar i högsta hugg, vissa har så bråttom så de bara rycker ett visitkort och ropar i farten att de kommer en förfrågan via mailen.

Bomans hade inte äran att träffa alla de 14 770 personerna som besökte mässan i år, inte heller alla de 1 121 andra utställare som var på plats. Men till er som vi träffade så vill vi säga, Stort tack, för att ni tog er tid! Ni andra får en ny chans nästa år!

#bomans #elmiasubcontracor2019 #ytbehandling&lackering