Bomans™ ColourSelector

Det händer alltid saker på Bomans™, det senaste som skett är installationen av en färgvägg/färgväljare. Det är ett samarbete mellan Axalta Powder Coating Systems Nordic AB och Bomans™ där tanken är att man skall kunna känna, klämma och titta på  lackerade plåtprover respektive RAL-kulör. 

Det officiella namnet på väggen är ColourSelector och precis som det låter så skall den hjälpa kunden att hitta en passande kulör.

Väggen innehåller 490st olika kulörprover i plåt, bl.a. RAL-kulörerna, olika strukturer samt en hel del specialkulörer. Om ni inte varit här förut så är det väl kanske dax nu eller åtminstone när vi fått denna pandemi under kontroll.

Nu har vi i alla fall möjlighet att ta emot besök från er som sitter och konstruerar, ni kanske fundera just detta med kulörer.  Väggen är ganska smart, för att göra färgvalet så enkelt som möjligt så finns det flesta kulörerna på plats, dessutom lackerad på lite större plåtbitar istället för små pappersbitar. På baksidan finns en OQ-kod där man får möjlighet att enkelt scanna koden samt sitt visitkor, några dagar senare så levereras  proverna till kunden på visitkortet. 

Detta är ett projekt som gjorts möjligt genom ett hårt arbete av Gunnar Älander, Bomans och Urban Carlsson, Axalta.